SAWO SERVICE - DIN  DRIFTSIKKERHED

SAWO er autoriseret EFFER servicepartner og udfører servicering, reparation og salg af reservedele på alle EFFER kraner.

SAWO A/S udfører servicering/reparation og opbygning/montering af EFFER kraner. SAWO har 18 landsdækkende salgs- og serviceværksteder med 32 servicebiler, så der er aldrig langt til en afdeling nær dig.

SAWO kender vigtigheden af, at dit udstyr er i topform. De har været markedsledende i over 50 år, indenfor servicering og reparation af alle fabrikater.

Med et stærkt team af veluddannet personale, som løbende bliver uddannet i nye teknologier, er SAWO klar til at lave en serviceaftale med dig - Du får Danmarks bedste service!

SAWO har forskellige servicetyper, som på hver sin måde, kan tilpasses netop dit behov.

Vi vinder på dækningsgraden!

Med servicepunkter fordelt over hele landet er vi altid parate til at yde den bedste service til dig!

Værkstederne er veludstyret med den seneste teknologi og en erfaren medarbejderstab gør, at du trygt og sikkert kan overlade dit udstyr til os. 

Aftaletyper
  • 3S-samarbejdsaftale er en aftale hvor man afregner efter timeforbrug. Du betaler for den tid og de reservedele der bliver brugt ved hvert eftersyn.
  • 3S-Servicekontrakt er en aftale hvor du betaler et fast beløb hver måned i en forudaftalt periode, resten overlader du til os. Med denne aftale kender du dine årlige omkostninger på service og vedligehold.
  • 3S-serviceaftale giver dig en fastpris på service og lovpligtigt årseftersyn. Eneste meromkostning er forbruget af reservedele. Skal der foretages noget ud over den almindelige service, eller bliver der kasseret dele under eftersynet, udføres det efter timeforbrug. Hvis du ønsker det, kan du få en fast pris på reparationen når omfanget kendes – på den måde får du ingen overraskelser.

Danmarks største serviceværksted

Med servicepunkter spredt ud over hele landet og SAWO's mange servicebiler, kan du 365 dage om året komme i kontakt med SAWO.  

Er tiden knap - lad SAWO komme til dig 

Med de mange servicebiler kan SAWO klare de fleste opgaver på din adresse. På den måde undgår du spildtid til transport og en chauffør der venter på værkstedet.

Servicebilerne er udstyret med de mest relevante reservedele og er det et eftersyn der skal foretages, pakkes bilen netto til dit udstyr.
Alle bilerne er udstyret, så de kan lave hydraulikslanger på stedet.

Download løsblad vedr. service her

SAWO udfører lovpligtigt eftersyn, service og reparation på:

Stykgodskraner - Skovkraner - Hejselad - Tippelad - Personlifte - Skovmaskiner - Medbringertrucks - Renovationskøretøjer - Entreprenørmaskiner - Anhængere og kærrer - Bagsmækløftere - Andet hydraulisk udstyr - Cylindere (egen import) - Hydraulikslanger (også mobilt) - Løftegrej (kæder og stropper) - Hydraulikpumper og oliekølere - Hydraulikanlæg til f.eks. saltspredere og slamsugeranlæg - Samt udførsel af almindelig svejse- og smedearbejde eller opretning af chassis.

Læs desuden mere om lovpligtigt eftersyn ved at klikke HER!

Klik HER for at komme til SAWO Service System