BYGGEBRANCHEN

Alsidig kran
I byggebranchen skal man kunne udføre en lang række opgaver med henblik på brugen af forskellige materialer, der kræver passende tilbehør såsom Grabber, gribere til betonplader eller sten eller evt. en pallegaffel.

Serien af Effer kraner tilbyder uendelige løsninger til at håndtere sand, grus, sten, betonblokke, ler og mursten sikkert.

Den nye ICON 215 er blevet skabt til at opfylde alle behov i byggebranchen i kombination med en grab. Det er den første kran i verden med en drejekrans i 20 tm klassen, og den giver dig mulighed for at arbejde ved 360° med maksimal præcision og flytter lasten hurtigere ved hjælp af grabben der kan arbejde på to trailere.

Høj nyttelast
Det kompakte design giver en betydelig større nyttelast på lastbilen. På denne måde, kan du køre færre ture med materialerne, hvilket sparer tid og øger din daglige indtjening, som især er vigtigt i denne sektor.

Har du brug for at arbejde med tandstangssystem? Intet problem: med Effer serien kan du vælge mellem mange modeller!

Effer kraner er et effektivt redskab til den stadigt voksende sektor indenfor ”grøn” byggeri, der er opførelse af bygninger med lav miljøpåvirkning ved hjælp af genbrugsmaterialer eller vedvarende materialer såsom træ. Faktisk er disse maskiner perfekt til montering af solceller, til håndtering af træ og præfabrikerede bygninger og komponenter, samt den ideelle følgesvend til en hverdag med hårdt arbejde: Effer kranernes hydrauliske system er udstyret med store komponenter (rør, cylindre, oliekøler) som giver dig maksimal effektivitet og driftshastighed, for ikke at nævne den enestående præcision.

Sikkerhed via elektroniske systemer
Yderligere er det lykkedes at skabe maksimal sikkerhed for operatør og last gennem de avancerede elektroniske systemer Progress og Progress 2.0. De øvre grænser for kranen vises på displayet og ved indikatorlamper. De elektroniske styresystemer fra Effer, styrer også den gradvise variation af bevægelseshastighed i henhold til last og dens position. En af de nye funktioner i Progress 2.0 er det virtuelle skjold (Virtual Shield), et system til at beskytte lastbilens førerhus fra kollision med kranen.

For at håndtere de mange af- og pålæsninger, er det vigtigt at have en god lastbil stabilisering. Effer har tænkt på alt under udviklingen af systemer såsom CroSStab og V-Stab.

Med Effer kraner har du også en chance for virkelig at komme overalt takket være exceptionel armrækkevidde både vandret og lodret, for ikke at nævne de negative vinkler på jib’en, der kan bruges til at nå områder, hvor andre kraner ikke kan arbejde. En måde at være endnu mere konkurrencedygtige på!

Wind & Drive
Ofte arbejder man med spil indenfor byggebranchen: for at lette og fremskynde dette arbejde har Effer skabt Wind & Drive. Med Wind & Drive systemet forbliver spillet på plads under knækarmen. Derfor er det ikke nødvendigt at flytte det, før kranen pakkes sammen. Rotator, krog og wirestrammer er fuldstændig integreret i systemet, også når kranen er pakket sammen. Så det sparer tid og dermed penge.

På byggepladser er arbejde og vejrforhold er ikke altid optimale (støv, regn, snavs, ekstreme temperaturer). Progress-system, samt DMU 3000 Plus har et beskyttelsesindeks i henhold til IP 67, som er modstandsdygtig både over for vand og vejr.