SKOVINDUSTRIEN

Arbejder du i det "grønne"?
Der er en del fordele ved at bruge en lastbilmonteret kran i denne ”grønne” industri.

Faktisk kan du udføre beskæring, træ fjernelse og transport kun ved hjælp af én ting, nemlig en EFFER kran, der også kan være udstyret med en mandskabskurv til arbejde i højden. Effer kraner er optimale arbejdsredskaber til dem, der arbejder i denne sektor: større sikkerhed, bekvemmelighed og komfort under beskæringen, og materialehåndtering.

Ved brug af en hydraulisk lastbilmonteret kran kan ulykker undgås, ved at operatøren ikke bliver fysisk træt.

Sikkerhed frem for alt
Når der arbejdes med en lastbilmonteret kran, mindskes behovet også for at klatre op i træet for at udføre arbejde, og dermed spares der også tid.

En lastbilmonteret kran er en ideel partner for dem, der arbejder i højden direkte på træet (træklatring): Det er vigtigt at have præcise bevægelser til at fjerne grene og træstammer uden at beskadige anlægget samt komme ind på de snævreste arbejdsområder.

Men det er også vigtigt for kranføreren at have et værktøj, der tillader bevægelser, der er præcise til millimeter. En lastbilmonteret kran kan overvinde begrænsninger såsom elektriske ledninger, bygninger, infrastruktur, og alle former for forhindringer. På denne måde kan du arbejde sikkert ved snæver plads og byområder.

Effer kraner er absolut det rigtige værktøj til dette job. Sikker og alsidig til dem, der arbejder i vedligeholdelse af grønne områder: de elektroniske styringssystemer DMU 3000 Plus, Progress og Progress 2,0 som optimerer stabiliteten og geometrien af kranarmene giver dig mulighed for at arbejde hurtigere alt imens din indkomst øges.

Stabil stabilitet
For at håndtere alle læs er det afgørende at have en god lastbil stabilisering, selv på de snævreste arbejdssteder. Effer har tænkt på alt ved at designe systemer såsom CroSStab og V-Stab:
- V-Stab: For nogle 60-80 tm modeller er en sokkel med støtteben permanent vendt mod førerhuset også tilgængelig. Fantastiske stabilitetsresultater mod fronten og mod siden, kombineret med kranens kompakthed, gør det muligt at arbejde på små områder. Derudover, spares omkostninger til frontstøtteben takket været V-Stab, og stabiliteten i fronten er endda endnu bedre.
- Et andet ekstraudstyr er CroSStab, et Effer patent der gør det muligt at indstille støttebenene skråt frem, så de flugter med fronten af førerhuset hvorved det maksimale stabiliseringsområde forøges til 360°. Med brug af CroSStab fås et frit arbejdsområde ved kranens fundament til tunge løft.

Begge versioner giver dig mulighed for at arbejde foran lastbilen ved hjælp af den maksimale kran-løftekapacitet. Effer er den eneste kran fabrikant, der tilbyder 360° stabilitet!

Effer kraner kan også monteres på bæltekøretøjer til ekstreme situationer.