TAGBELÆGNING

Egenskaber der adskiller sig
Når vi beskæftiger os med tagbelægning, er det afgørende, at arbejde med kraner med egenskaber, der skiller sig ud fra mængden hvad bl.a. angår hastighed, præcision samt armlængde. Effer kraner opfylder ikke kun disse krav, men de gør meget mere.

Wind & Drive
Faktisk giver de et fordelagtigt forhold mellem kranvægten samt armlængden, med imponerende løfteevne selv ved betydelige højder. Desuden, takket være vores Wind & Drive løsning, er du i stand til at arbejde med spillet uden at skulle samle og adskille komponenterne fra kranen i begyndelsen og slutningen af arbejdet. En god tids-sparer, der gør det muligt for dig at nå mere og derved øge din konkurrenceevne.

Progress 2.0
Inden for tagbelægning giver Effer de bedste muligheder fra 20 tm. Særligt er modeller fra 50 tm og opad meget værdsat af dem, der arbejder i marken, fordi den kantede struktur af arme og udskud giver dig mulighed for at operere på signifikante højder med store belastninger på spillet uden risiko for ukontrollerede udsving til siderne.
En egenskab ved det nye elektroniske styresystem Progress 2.0 er AWC (Assisted Winch Control), som giver en reel assistance ved at holde lasten fastgjort til spillet altid i samme afstand fra hovedarmen, selv når operatøren kører udskuddene ind eller ud på kran eller jib. En rigtig smart løsning til at arbejde sikkert og effektivt i tagbelægningsbranchen!

Drejekrans
Desuden er det nemt at overvåge med displayet på fjernbetjeningen, alle kranens dataværdier, også når lasten er tæt på. Ydermere er en præcis og kraftfuld drejning altafgørende for effektivt arbejde på dette område: Effer er den første producent af en drejekrans på en 20 tm kran, den revolutionære ICON 215! At operere med uendelig drejning og præcision ned til millimeter, gør drejekransen til det bedste system, da den sikrer maksimal nøjagtighed selv på store afstande.